Web i presencia a internet

Domini: la solució inclou el domini de la teva web durant un termini mínim de dotze mesos. La titularitat del domini serà teva del tot.

Hosting: també tindreu a la vostra disposició l'allotjament de la pàgina web durant un termini mínim de dotze mesos.

Disseny de la pàgina web: com a part del servei tindràs lestructura de la web, amb un mínim de 3 apartats. Es consideren pàgines o apartats d'una web, elements com ara: pàgina d'inici (Landing Page), presentació de l'empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.

Web responsive: la teva web s'adaptarà perfectament a qualsevol tipus de dispositiu.

Accessibilitat: el disseny de la teva web complirà els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

Posicionament bàsic a internet: la informació de la teva pime serà indexable pels principals motors de cerca (On-Page).

Autogestionable: també disposaràs d'una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts de la teva web sense necessitat d'ajuda.

Optimització de la presència a cercadors (SEO bàsic): Anàlisi de paraules clau, SEO On-Page de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.

Des de 3.000 €

Creació de botiga online

Creació de la botiga online o E-Commerce i alta del catàleg de productes: tindràs a la teva disposició un catàleg a la teva botiga online, on estaran disponibles els teus productes, mitjançant la seva alta, importació o càrrega. La solució inclou la càrrega d'almenys 100 referències dels teus productes, llevat que no disposis d'aquest número, i en aquest cas podrà ser menor.

Mètodes de pagament: l'agent digitalitzador que heu seleccionat configurarà i integrarà els mètodes de pagament a la vostra botiga online.

Disseny Responsive: el teu E-Commerce es podrà fer servir en tot tipus de dispositius.

Accessibilitat: el disseny de la teva botiga en línia complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

Posicionament bàsic a internet: la teva botiga en línia serà indexable pels principals motors de cerca (On-Page).

Autogestionable: també comptaràs amb una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts de la teva web sense necessitat d'ajuda.

Formes d'enviament: tindreu configurats i integrats els mètodes d'enviament digital i físic dels productes de la vostra botiga online.

Des de 5.000€

Gestió de xarxes socials

Social Media Plan: comptaràs amb una estratègia de xarxes socials alineada amb la teva missió i visió, perquè sigui rellevant i connecti amb els teus potencials clients i fidelitzi aquells usuaris que ja ho siguin.

Monitorització de xarxes socials: tindràs monitoritzats i controlats de manera periòdica els impactes de les accions a les xarxes socials per veure els teus resultats i saber si estàs complint amb els objectius de la teva estratègia.

Optimització de la xarxa/Auditoria Social Media: us ajudarà a optimitzar el rendiment, analitzant diferents canals socials.

Gestió d'una xarxa social: l'agent digitalitzador que hagis seleccionat per proporcionar-te la solució t'administrarà el perfil/usuari a, almenys, una xarxa social.

Publicació de posts setmanals: l'Agent Digitalitzador publicarà un mínim de 4-8 entrades (posts) mensuals a les teves xarxes socials.

Des de 500€/mes

Coneix el programa


El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya junt amb els fons europeus “Next Generation EU” dins el Pla de Recuperació i Transformació i Resiliencia (Art. 9 de l’Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre) que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

A quí va dirigit?


Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Com aconseguir el bo digital?


Si compleixes les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podràs disposar d’un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

Descarrega la Guia ràpida per saber més
01

Registra’t aquí: àrea privada i completa el test de diagnòstic digital.

02

Consulta la informació disponible de les solucions de digitalització que posarà a la teva disposició el programa Kit Digital.

03

Ja pots accedir als tràmits per sol·licitar el teu Kit Digital.